onsdag 15 juni 2011

Segt

Det är dåligt med uppdateringar här som ni kanske märker.

Blir tydligen lätt så när man är nykär och inte prioriterar att sitta framför datorn längre :-P Dessutom är det mycket annat som tar tid så man har liksom inte samma tid över för sånt här längre.

Nu har jag iaf sökt till universitetet och ligger i urvalsgrupperna för utbildningarna jag har sökt. Det finns fyra olika alternativ inför hösten (när det gäller utbildningar); 3 olika universitetsutbildningar och en yrkesutbildning har jag sökt. Om jag blir antagen till flera så vet jag inte riktigt vad det är jag ska välja för något. Yrkesutbildningen känns nästan mest aktuell för den är kort och leder nästan garanterat till jobb sedan, som dessutom betalar ganska bra (i de flesta fall) och det tackar man ju inte nej till :-P Vet inte hur sugen jag är på att plugga i flera år framöver heller, för väljer jag universitetet så är det minst 3-4 år som gäller. Nja, det lockar INTE kan jag lova. Jag får väl helt enkelt hoppas att jag kommer in på yrkesutbildningen. Det skulle ju vara rätt kul. Inte ett typiskt tjejyrke kanske men jag har väl aldrig varit en typisk tjej heller så tror det kan passa mig rätt bra ;)

Dags att börja göra sig i ordning, ge lilleman lite mer frukost och sedan bär det av hem en stund för att fixa lite grejer innan jag åker tillbaka till gubben min.

Åh vad det är härligt att vara kär :-)

Kram

2 kommentarer:

  1. Men Jonna, du har ju redan pluggat till ek.assistent. Det kan ju tjäna rätt bra om det faller sig rätt :)

    Kram Marre

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet... jag har sökt säkert 150 sånna jobb men eftersom man saknar erfarenhet så får man ju inget. Det hade ju varit bra om det hade ingått nån praktik under utbildningen så man hade kunnat fått lite praktiskerfarenhet :-/

    SvaraRadera

Kommentarer