onsdag 4 juli 2012


Ja det har hänt mycket sen jag sist skrev men vet inte om jag orkar berätta allt :-P Kan försöka sammanfatta lite av allt skoj vi gjort :-)

Vill absolut börja med att berätta att lilleman lärde sig cykla igår! Han var så otroligt duktig. Han bara tog cykeln och började cykla när jag stod och pratade med grannen. Bara så där liksom! Grym är han, såå otroligt grym :-)

Midsommar var lugnt och härligt ute i Upplandsskogen hos mamma. Jag och Micke njöt av att bara vara, hälsade på lite folk och spenderade nästan hela midsommardagen med att ligga i sängen och glo på film - mys!

En fisketur har jag varit iväg på tillsammans med Björn. Det var helt underbart att komma ut och jag njöt för fulla muggar av det vackra vädret och det nappade riktigt bra. Ett par gäddor och abborrar fick vi på kroken när vi var ut med båten.

I övrigt har det varit mycket hemmamys och tagit det mer eller mindre lugnt. Så härligt!

I eftermiddag blir det en tripp till Fläsian med Sanna och co. för att grilla lite korv, sparka boll och bara njuta av sommaren :-)

Har påbörjat min KBT-behandling nu också - äntligen! Så nästa vinter kanske kommer gå lättare att hantera... vilken dröm :-)

Mår så bra just nu!

Hoppas alla har en riktigt härlig sommar.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer