onsdag 16 maj 2012

1 vecka

En vecka går otroligt fort. Har inte ens hunnit tänkt på bloggen överhuvudtaget, det är tusen andra saker i huvudet som tar både tid och energi. Men jag kan gott säga till alla att jag mår fint och allt rullar på mer eller mindre...

Lilleman är hemma igen och det känns underbart! I lördags när vi hade kommit hem från Sthlm så somnade vi i soffan tillsammans efter en mysig kväll med lördagsgodis och mys :-) Bättre än så blir det inte!

Sen har det varit skola och träning resten av tiden. Hade vilodag igår från gymmet och det var nog ganska välbehövligt tror jag, somnade nämligen kl.21 i måndagskväll :-P Men idag ska jag dit igen med Magnus och köra ett mag- och axelpass. Härligt! Det har varit dåligt med styrketräning senaste tiden, mest bara kört kondition. Så det ser jag fram emot :-)

Men nu sitter jag i skolan och ska kasta mig över den där nedrans rapporten så man blir klar med den någon gång! Åh vilken pina den är.. vill bara bli klar och bli godkänd på den så att jag kan slippa tänka på den någe mer. Så det är lika bra att ta tag i det nu på en gång.

Hoppas alla har det bra :-)

kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer