onsdag 23 maj 2012


Så här glad var jag idag när jag äntligen tog mig iväg till gymmet! Efter 3!!! vilodagar var det välbehövligt och sååå otroligt härligt att få röra lite på sig. Det blev först ett kortare konditionspass och sedan lite styrka i form av mag-övningar och lite armar.

Nu känner jag mig på topp igen och har en massa måsten under dagen som jag ska ta tag i. Idag tänkte jag försöka vara lite extra produktiv så man kan ta det lite lugnare fram mot helgen. Nästa fredag är det dags för tenta igen, denna gång i Offentlig upphandling som visade sig vara väldigt intressant. Lite putt är jag att jag missade vår upphandlingsövning igår och därmed även opponeringen idag.. men ibland är livet så när man är förälder. Bara att bita ihop och gå vidare.

Imorgon börjar min KBT-behandling och jag både bävar inför den och ser fram emot den. Jag vet att det kommer bli nå jävulskt tufft och jobbigt, men jag ser verkligen fram emot att lära mig bemästra min fobi och kunna leva ett mer "normalt" liv. Nu är det jag som ska styra mitt liv och inte min fobi! Ja hua.. vad skönt det ska bli när jag är klar med detta.

Jag hoppas nu på riktigt härligt väder i helgen så vi kan vara ute så mycket som möjligt. Kanske grilla lite? Det skulle vara väldigt trevligt måste jag säga.

Hoppas alla har en riktigt underbar och härlig onsdag.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer