onsdag 9 maj 2012

Oh My God!

Vilken dag man haft... shises!

Grannen drog med mig på ett träningspass på Hälsohuset i Timrå och det var nog precis vad jag behövde just nu - köra slut på mig själv till 100% (typ). Passet heter "Fight Night" och det var grymt kul. Skulle gärna gå igen, synd bara att de inte har nåt liknande pass på Gold's :-/ Men men... kanske hänger på grannen nå fler gånger.

Sen fick man ett jobberbjudande idag, vilket skulle innebära att jag och lilleman kommer tillbringa en massa tid nere i Uppland i sommar, typ hela sommaren. Känns både bra och inte så bra.. skulle självklart vilja vara "hemma" så man hinner umgås med familj och vänner där nere, men samtidigt så är ju Norrland mitt hem nu och jag har mitt liv här.. skulle kännas konstigt att vara borta härifrån i 1½ månad :-/ Men men... jobba måste man ju göra så och jag tror det sommarjobbet skulle vara väldigt roligt.

Hur som haver... muntliga tentan idag gick bra och det känns underbart att kunna bocka av ännu en sak från listan. Men ännu är det mycket kvar att göra. Imorgon väntar en dag med plugg eftersom på fredag är det tenta igen (skriftlig denna gång) och på måndag börjar en ny kurs igen :-P Det är verkligen tempo nu.
På lördag får jag iaf äntligen hem mitt älskade barn! Jag saknar honom så sjukt mycket, det gör ont i mig. Men samtidigt så vet jag att det bästa var att han stannade hos sin pappa nu när allt varit som det varit senaste veckan. Meeen på lördag får jag äntligen hålla honom i min famn igen... underbart!
Men nu måste jag sova om jag ska orka plugga imorgon.
Det där Fight Night-passet sög verkligen ur all energi ur kroppen på mig, men så otroligt skönt. Kommer garanterat ha jävulsk träningsvärk imorgon och det är sååå värt det :-)

Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer