måndag 23 april 2012

Somebody that I used to know

I klassrummet - här under en lektion i Kvantitativ Logistik
Har precis blivit klar med dagens läxor och nu är man så där "lagom" trött... med andra ord så känns det som att ögonen håller på att gå i kors :-P Men har iaf hunnit med det jag skulle hinna med idag så jag är nöjd :-)

Trivs otroligt bra i skolan nu känner jag. Har ju de bästa klasskamraterna så man kan inte göra annat än att trivas. Dagarna blir mycket roligare och är man på dåligt humör kan ni ge er tusan på att de lyckas muntra upp en :-) Fast det är i och för sig svårt att vara på dåligt humör i närheten av mina klasskamrater, den ena är knäppare än den andra :-P

Imorgon väntar en liten sovmorgon. Lär nog inte sova nå längre men vi behöver iaf inte stressa iväg på morgonen eftersom dagen börjar med möte på förskolan. Sedan väntar en massa annat att göra på förmiddagen, en lunch att se fram emot och sedan en eftermiddag i skolbänken. Mycket att göra men sånt är livet :-)

På onsdag blir det gymmet igen och det ser jag fram emot. Har verkligen fastnat för det där och har ju den bästa PT'n - min klasskamrat Magnus :-) Så otroligt snällt av honom att ställa upp och visa, instruera och puscha. Nu ser man bara fram emot att börja se lite resultat. Hade egentligen väg och mätdag idag men orkar inte nu. Vägde mig imorse och vågen stod på 50,5 kg. Jag hoppas att det ska vända och gå upp lite snart igen - i muskler då så klart ;-)

Nu tror jag det är dags att sluta mina bruna och få lite sömn så man orkar med den händelserika dagen som väntar imorgon.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer