lördag 4 september 2010

Free Saturday


Idag, lördag, ska jag vara så "fräck" att jag stänger av mobilen. Jag behöver lugnet som endast kan infinna sig när man inte känner sig konstant tillgänglig. Jag ser fram emot att den där klumpen i magen kanske försvinner under dagen och jag kan somna utan att det känns som jag är yr.

I övrigt ska jag spendera dagen med att tvätta och rensa förråden. Visst låter det som ett perfekt nöje en lördag när man är barnfri? Nja.. kanske inte. Men jag gör hellre detta nu än när jag har lilleman hemma för helgerna är de enda dagarna han och jag får möjlighet att hitta på något tillsammans. Nästa helg (om vädret tillåter) ska vi åka upp på norra berget tillsammans med Sanna och Lukas för lite höstpicnic :) Det ska bli riktigt mysigt! Kanske man t.om kan grilla lite korv...?! Ja det tåls att tänka på.

Men hur som helst så måste jag ta ut min lilla hårboll på en morgonpromenad nu. Åh vad jag saknat den där lilla hunden. Hon har sovit tätt bredvid mig i sängen i natt så jag tror hon saknat sin matte lite grann också ;)

Hoppas ni får en bra lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer