måndag 23 januari 2012

Jag har en överlycklig son hemma! Den 10 februari ska han, jag och mormor gå på Mora Träsk här i Sundsvall. Lilleman har älskat deras musik-dvd sen han var runt 2 år :-) Det kommer bli superkul, både för lilleman och för mig och mamma. En kväll bara vi 3, underbart! Lilleman saknar sin mormor, senast igår pratade han om henne och ville att hon skulle komma hit. Så nu håller vi tummarna för att mormor kan komma den helgen :-)

Nu är jag tillbaka på praktikplatsen och peppad för ännu en vecka. Den här veckan blir det "bara" jobb framför datorn. Min handledare är i USA hela veckan så det är självständigt arbete som gäller, vilket jag tycker är helt okej, speciellt när man redan vet vad det är man ska göra :-)
Den här veckan ska jag även försöka börja på mitt projekt/rapport-arbete som ska göras parallelt med praktiken. Men för att kunna göra det behöver jag mer info från min handledare som jag mailat nu på morgonen.

Igår var det som sagt dans för lilleman, vilket var en total flopp. Han ville absolut inte dansa och det berodde nog mest på att alla barn i gruppen var yngre än honom (3-4-åringar) och bara 2 killar till som dessutom kände varandra sedan innan. Så kan det vara, men då vet vi det. Finns en massa andra saker att göra istället för att dansa :-) Så vi letar vidare efter en aktivitet som passar honom. Funderade på att iaf åka på barnridning i Nolby nästa helg, det tycker han är skoj, men det var ett tag sen sist. Finns det någon där borta i Nolby som är sugen på att följa med så hojta till :-) Alltid kul med sällskap!

Igår, efter dans-floppen och alltihopa, tog jag och T med oss barnen ut för lite pulkaåkning. Det var mycket gnäll från stora och lilla L innan de kom igång. Kevin var i himmelriket, han sprang upp och ner för backen tills han var alldeles svettig :-) Jag tror vi får göra det till rutin att försöka komma ut varje helg och göra nåt sånt med ungarna.. pga den blaskiga vintern har det varit väldigt dåligt med uteaktiviteter tyvärr. Men nu när snön äntligen har kommit får det bli ändring på detta. Frisk luft är väldigt viktigt och dessutom behöver barn röra på sig mer än bara på förskolan. Det är därför jag är så ivrig att hitta en fritidsaktivitet till Kevin, han har ju omåttligt med energi som han behöver få utlopp för :-) (som kanske hans mamma inte alltid kan tillgodose).

Hur som helst, nu är det dags att fortsätta arbetet här. Snart dags för 9-fikat :-)

Önskar alla en bra start på veckan.

1 kommentar:

  1. Personligen så tror jag starkt på det här med ridning, det är ju toppen :)

    Kram Marre

    SvaraRadera

Kommentarer