tisdag 24 januari 2012

Sitter här på "jobbet" med nyfärgat hår och känner mig mycket piggare än igår. Min underbara, rara, fina älskling lät mig vila hela eftermiddagen igår så kroppen har nu, till synes, återhämtat sig (peppar peppar). Så nu är det bara att köra på som vanligt igen.

Idag blir det nog rätt lugnt här iaf eftersom jag fortfarande sitter och väntar på information för att kunna fortsätta mitt arbete. Medans jag väntar försöker jag som smått påbörja rapportskrivningen så att jag INTE ska behöva stressa ihjäl mig de sista veckorna.

Igår, när jag vilade mig, tittade jag på filmen "Jakten på Lycka" med Will Smith. Det är verkligen en film som berör en långt in i själen och man får sig en liten spark i röven ang. många saker som man i vardagslivet tar för givet, som t.ex tak över huvudet. Och att hårt arbete lönar sig i slutändan. Han gör det så himla bra Will Smith och att hans riktiga son spelar tillsammans med honom i filmen gör ju saken bara bättre. Sorglig film, men ändå underbar. Har du inte sett den så tycker jag absolut att du ska ta och göra det. En väldigt gripande historia.

Om 1½ ska jag hämta upp min klasskamrat Niklas för att få lite lunchsällskap. Blir nog lunch på E-on arena idag skulle jag tro. Nära och bra :-)

Men dags att sätta fart med lite grejs...

Hare fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer