onsdag 4 januari 2012

Jag har faktiskt gjort ett par nyårslöften i år (trots mitt bättre vetande). Det är inget jag behöver börja med nu direkt men det är något jag vill jobba på under 2012.

För det första, i motsats med alla andra, vill jag inte gå ner mer i vikt. Jag är väldigt nöjd med min vikt på 54 kg och har inga planer på att vågen ska visa nå mindre under det här året. Däremot så vill jag ha en mer vältränad kropp. Jag vill alltså motionera mera, vilket verkligen behöva.

Sedan är det de där med snusandet. Måste sluta och SKA sluta snusa under 2012, så de så!

Sist men inte minst så har jag lovat mig själv att jag ska jobba på att inte stressa upp mig så himla mycket, som jag är väldigt duktig på att göra i många sammanhang. Alla motgångar stressar mig enormt, skolan stressar mig enormt och hemmalivet stressar mig enormt. Eftersom jag lätt får magkatarr så är det väldigt viktigt för mig att kunna relaxa ibland och dra ner på tempot när det behövs. Detta är jag inge vidare på, men som sagt, jag ska jobba på det :-)

Nu har jag precis kommit hem efter ha varit iväg och gjort hundra olika ärenden men har iaf hunnit med en lunch med älsklingen på stan :-) Alltid lika mysigt! Får ju passa på nu för när min praktik börjar finns det ingen tid till sånt längre. Nu ska jag ta tag i lite här hemma innan det är dags att hämta lilleman igen.

Hoppas alla har en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer