måndag 2 januari 2012


Redan den 2 januari... ojoj.
Känns som det här året inte kommer bli någon skillnad från förra, tiden kommer gå fasligt fort och när året är slut kommer man känna samma som i slutet av 2011; "Shit! Jag har knappt hunnit med något alls". Men sen kan man ta sig en funderare och tänka; vad har jag egentligen åstakommit under detta år? När jag tänker efter så har jag faktiskt hunnit med rätt mycket under 2011 trots allt.

Några saker som jag gjort är;
- Tagit körkort (bättre sent än aldrig, right?)
- Äntligen varit till Fårö!!
- Påbörjat en ny utbildning (Inköp och Supply Management)
- Blivit sambo med världens finaste karl
- Tagit tag i alla lösa trådar som hade med företaget att göra
- Pluggat bakdelen av mig inför mina tentor som jag haft
- Varit på mammabloggalan :-)

Ja det var några saker iaf, bra saker :-) Saker som tagit tid och energi, men som jag är glad att jag har gjort.

Nytt år - nya möjligheter.
Jag älskar känslan av att ha ett nytt år framför mig - ett oskrivet blad. Man får plocka fram den nya kalendern och se över de tomma bladen som ska fyllas med aktiviteter och roliga saker. Jag minns första gången jag fick en kalender... jag tittade på den och längtade tills jag vart äldre så jag kunde ha massa saker inplanerade, och inte bara skriva in saker som; "Fotbollsträning", "Fotbollsträning", "Strindberg fyller år" (katten alltså, inte författaren) osv..
Det gick snabbare än vad jag kunde tro. Nu är man här och kalendern fylls snabbt med saker att göra. Vilket jag dock tycker är rätt kul, fortfarande :-) Jag tycker om att ha planer och mål. Det är ju dessa man kämpar sig emot hela tiden.

Så vad är målen med 2012?
Hmm.. har inte funderat så mycket på dessa än så länge. Det finns rätt mycket jag vill hinna med under året, men om man ska ta det viktigaste så är det väl följande;
- Jobba på hårt i skolan och göra ett bra jobb på praktikplatsen
- Lägga ner mycket tid till familjen och vännerna
- Börja motionera mer (det har helt uteblivit under sista halvåret av 2011)

Ja det är väl målen. Men sen har jag faktiskt ett nyårslöfte, eller rättare sagt en julklapp, som jag ska fullända under 2012, nämligen; sluta snusa! Det var en av mina julklappar till T :-) Han vart mycket nöjd över den julklappen kan jag lova :-P Men jag gör det ju i första hand för min egen skull. Snus är både dyrt och ohälsosamt så desto snabbare jag kan ta tag i det desto bättre så klart.

Idag har jag lite smått och gott att göra, både på hemmafronten och sen måste jag iväg till komvux för att leta rätt på min föredetta lärare i IoL. Hoppas de öppnat där bara.

Lika bra att sätta fart så man hinner med något under 2012 också.

Hoppas alla haft en härlig start på det nya året.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer