söndag 5 februari 2012


Dåligt med uppdateringar har det varit. Jag har ägnat all min tid till annat sen i onsdags. T.ex sysselsatt min son som varit hemma och varit förkyld. Eftersom vi har det rätt kallt har det inte varit någon idé att ens gå utanfär dörren i onödan... knappt kommit iväg med bilen :-P Men i fredags eftermiddag tog vi oss iaf iväg till stan och tittade på "Mästerkatten" på bio. Det var väldigt lyckat, lilleman var överlycklig och jag njöt av att få spendera lite kvalitetstid med min älskade son!

Igår spenderades dagen till största delen av att fixa, dona och plocka. Men det blev "bio" igår också. Vi tittade på "Kung fu Panda" i biorummet och mös i soffan där nere tills det var dags för lilleman att krypa ner under täcket.

Idag börjar lillemans simskola. Jag håller tummarna för att det ska gå bra och inte bli som det blev med discokidz... :-/ Han älskar ju att bada, men när inte jag är med i vattnet kanske det blir lite knepigt. Jag hoppas att det finns något annat barn där som han känner igen så att han "slappnar" av lite grann. Ja det återstår att se hur det går, håll tummarna för att det går bra :-)

Jag återkommer senare...

Önskar alla en härlig söndag, trots kylan :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer