tisdag 14 februari 2012

min fina mamma & jag
Gaaah! Jag blir tokig av att känna mig så här :-/ Vill bli frisk nu på en gång!
Tog tempen nyss; 38 grader efter att jag tagit alvedon. Känns inge vidare.

Men snart kommer min älskling hem och han skulle köpa med massa frukt hem så nu ska jag vitamin-bomba min kropp så att den förhoppningsvis blir bra lite snabbare. Dessutom har min älskade mamma skickat healing och oavsett vad folk säger så vet jag att det hjälper! Jag har ju faktiskt aldrig pratat om det i bloggen tidigare.. min mamma har hållt på med healing i, oj, en himla massa år nu och till en början var jag ärligt talat väldigt skeptisk. Jag ska berätta om när jag ändrade uppfattning för det var verkligen en aha-upplevelse.

Jag gick i nian, det var i slutet av vårterminen, och en helg blev jag väldigt sjuk. Jag fick ont i halsen, hög feber och kände mig väldigt trött. På söndagen var vi till akuten i Östhammar och där konstaterade doktorn att jag hade fått körtelfeber och han sa att jag skulle räkna med att bli sängliggandes minst en vecka.
På måndagen frågade mamma om hon fick ge mig healing och jag tänkte att det kunde ju inte skada. Den måndagen var nog den en av de dagar jag varit som sjukast i hela mitt liv. Jag kunde inte äta, inte dricka och jag kunde inte ens ta mig till toaletten för egen maskin. Jag var otroligt dålig, låg utslagen på soffan hela dagen.
Hur som haver, mamma gav mig healing och på tisdagen när jag vaknade var det sån otrolig skillnad. Jag kunde äta, dricka och gå till toaletten för egen maskin. Och sen blev det bara bättre och bättre, på fredagen samma vecka var jag tillbaka på skolan! Sen dess har jag varit helt säker på att healing fungerar.

Jag vet att det finns många människor som inte tror på det, men skyll er själva säger jag faktiskt. Det är ett otroligt bra behandlingssätt både för stort och smått. Och jag är otroligt lyckosam som har en mamma som kan utföra detta. Så tack mamma för att du tillhandahåller detta när jag om och om igen blir sjuk. Du är den bästa mamman som finns och jag älskar dig. Kram till dig på alla hjärtans dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer