fredag 17 februari 2012

Vilken total misslyckad arbetsvecka detta blev... har legat sjuk hela veckan och knappt fått något gjort. Känner mig, ärligt talat, misslyckad som praktikant. Det känns inge vidare att ha varit borta 2½ vecka från en praktik som bara är 10 veckor lång. Men jag har ju inte direkt kunnat göra något åt det, först var ju lilleman sjuk och sedan jag. Det är en riktigt skittid på året när det gäller sjukdomar och nu hoppas jag bara att det är slut på sjukdomar här hemma för ett litet tag, iaf så jag hinner göra klart min praktik.

Igår hade jag en otroligt obehalig känsla hela dagen. Det låg ett tryck över bihålorna som gjorde att jag kände mig svimmfärdig och yr hela dagen. Det enda som hjälpte någorlunda var att ligga med huvudet lågt och fötterna högt. Så det var soffan som gällde. Hade tänkt försöka ta mig iväg till affären för att inhandla lite mat men det gick inte. Jag har redan svimmat en gång på en affär och det vill jag gärna inte vara med om igen...

Detta blir förhoppningsvis min sista sjukdag nu. På måndag hoppas jag verkligen att allt kan återgå till en fungerande vardag. Jag har nämligen ca 80 timmar att jobba in på 4-5 veckor. Så nu den här helgen, när vi är barnlediga, ska jag passa på att ta det lugnt och njuta av lite stillhet för sen kommer det bli 110% de närmaste veckorna.

Jag och T funderade på att gå på bio imorgon om jag mår bra. Hamilton blir det nog i sånna fall. Vi fick ju presentkort på SF av T's föräldrar i julklapp :-) och vi har ju faktiskt inte varit på bio tillsammans än... så det börjar ju bli dags för det nu tycker jag! T har verkligen varit en underbar sambo under den här veckan när jag varit sjuk. Han har städat, plockat, masserat min onda rygg, pussat min varma panna och fixat med allt när jag bara legat utslagen på soffan. Världens bästa karl är han, min T :-)

Nu måste jag försöka gå i mig lite frukost så man får lite ny energi och förhoppningsvis bli frisk snart.

Önskar alla en trevlig fredag och hoppas alla är friska och krya.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer