måndag 27 februari 2012

Hade en urgullig hjälpreda i köket igår :-)
Helgen är redan över.. snyft! Hade gärna haft ett par dagar till så man hunnit med allt man tänkt sig. Jag och T har äntligen fått tummen ur och börjat ta tag i lite saker som fallit i glömska i skuggan av vintern. Bland annat så har vi gett oss på köksstolarna igen :-) Jag började fixa i ordning en i somras men färgen jag använde var väldigt dålig så vi kom fram till att vi skulle använda en annan färg, men vi kom inte så långt med det utan den där stolen har stått där nere i källaren sen dess :-P

Hur som helst, har iaf hunnit med simskolan med lilleman, åkt lite pulka, tvättat bilen, strykt undan allt som ska strykas (för den här gången), storhandlat och bakat cupcakes :-) Så lite har man fått gjort den här helgen iaf.

Nu väntar ett besök på vårdcentralen för min del. Nu är det bara att hålla tummarna att jag får remissen som jag behöver, vill ha och önskar. Dock är det inte så lätt att få så jag hoppas att doktorn jag får idag förstår mig och varför jag behöver den. Det handlar så klart om min emetefobi. Det är ett stort problem som jag verkligen vill få hjälp med eftersom det inte är något man klarar av att övervinna på egen hand.

Så nu är det bara att hoppa in i bilen och fara.

Önskar alla en härlig start på nya veckan.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer