lördag 31 mars 2012


jonna holmgren
copyright Kevin Holmgren

Har haft en urmysig kväll med lilleman. Vi har tittat på "Mulan" och ätit lördagsgodis :-) Klockan blev rätt mycket och den sista halvtimmen låg han under filten framför mig i soffan och mös. Han vände sig om ungefär en gång var 5:e minut och gav mig en puss på kinden också. Han vet verkligen hur han ska få sin mamma att må riktigt bra :-)

Nu är man lite halvseg, har burit en massa flyttkartonger idag. Gått igenom lite på vinden och letat upp lite tallrikar, kastruller m.m som jag inte hunnit med tidigare. Så nu är det ett komplett kök igen, skönt! Hittade dock några andra kartonger som också bör gås igenom, t.ex handdukslådan :-/ Gah!

Kevin bjöd hem sin granne/kompis idag på kvällskanten för en liten lekstund. Det tyckte jag var ett bra intiativ av min son för då fick jag sitta och prata lite med grannen (mamman alltså) medan ungarna lekte :-)

Imorgon väntar simskola för lilleman på förmiddagen. Resten av dagen ska vi försöka få mer ordning här hemma och gå igenom de där kartongerna som vi inte hann idag för att se att allt hittar tillbaka till sin rätta plats.

Börjar få tillbaka den där känslan igen nu, sakta men säkert -> det är  s k ö n t  att vara singel ;-)

Nu plocka en liten stund till innan det är dags att krypa ner under täcket.. kan ju säga att Kevin inte gav mig sovmorgon imorse.. gääääsp! och med tanke på att jag somnade efter kl.1 och han klev upp kl.6 så kan ni nog förstå att man är lite seg just nu.

Hoppas alla har en härlig lördagskväll. Det har jag haft :-)

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer