lördag 24 mars 2012

"Ledig" lördag

Ja idag är man ju barnledig, men ledig vet jag inte om jag känt mig direkt. Tycker jag flängt hit och dit mest hela tiden, men har ju fått mycket gjort trots allt :-)

Började iaf dagen med att plocka lite hemma sen iväg till Birsta och storshoppade på H&M ;-) sedan vidare och hämtade Fridolf (som för övrigt ligger i mitt knä och kurrar för fullt nu - myskisse!). Jag och Fridolf åkte hem och fortsatte att packa upp här hemma, nu börjar det faktiskt se ganska klart ut. Lite småplock kvar dock... (som aldrig tar slut iofs). Sen lessna jag på att plocka så då for jag in till stan för att hälsa på Sanna, Håkan och barnen. Bebisgosade lite med världens sötaste Moa och tittade på när Lukas spelade tv-spel. Snackade självklart en massa skit med Sanna och Håkan också, men det var ju en självklarhet ;-)

Vidare därifrån till Sundsbruk för att träffa Thomas. Mös i soffan med ungarna en stund. Lilla L skulle ju visa allt hon fått på sitt kalas och sedan kramas lite också :-) Tror nog allt hon saknat mig lite. Stora L skulle självklart förklara ALLT med Batman-spelet (som jag sett tusen gånger när han och Kevins spelat) men det var bara kul. Tanken var att vi skulle lägga om till sommardäck på min bil (och tvätta den) när ungarna somnat men det orkade vi inte. Det finns ju roligare saker att göra... :-P

Hur som helst, kom precis hem därifrån och nu myser jag med Fridolf och ska strax krypa ner under täcket eftersom det blir en tidig morgon imorgon. Ska försöka hinna fixa det sista i lillemans rum innan jag ska hämta honom mitt på dagen i Tönnebro.

Kort och gott en fartfylld med mycket trevlig dag :-) Fler sånna tack...

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer