lördag 10 mars 2012

En mysig dag!

Idag har vi haft en härlig och mysig dag. Vi började med en lugn förmiddag och sedan drog vi iväg till Birsta för att köpa flyttkartonger och för att kika på tapeter. Sedan bar det iväg till stan för att hälsa på Sanna o co. Det slutade med att Sanna och Lukas följde med oss hem. Bebisen var ju med också så klart, dock fortfarande i Sannas mage :-) Men snart hoppas vi att lill*n behagar komma till världen!

Efter att de hade åkt hem så lagade jag och lilleman lite middag och tittade på "Kung fu Panda". Efter den visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på men till sist kom vi på att vi kunde spela "Fia med knuff". Lilleman vann första omgången och då blev han riktigt kaxig :-) Sen vann jag och då var han mindre glad :-P Men det är viktigt att barnen lär sig att förlora också är en del av livet.

Nu ligger han nedbäddad i sängen och jag ska se Melodifestivalen - för första gången det här året. Varför titta på en massa program innan finalen för? I finalen får man ju oftast se "det bästa" så ;-)
Kevin & Lukas leker med tågbanan


Hård match!
Hoppas alla får en trevlig kväll.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer