fredag 26 november 2010

♥ Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar: Min mamma heter Elisabeth och min pappa heter Kenneth. De är ett par underbara föräldrar som alltid ställt upp i vått och torrt, oavsett hur mycket man gjort bort sig :) Från när jag var liten har jag många fina minnen med mina föräldrar. Med mamma t.ex minns jag en gång när jag var sjuk och inte kunde sova på natten. Då ställde hon sig och gjorde trolldeg mitt i natten som vi sedan lekte med långt in på småtimmarna :)
Ett minne med min pappa är när jag följde med honom på jobbet ut i skogen, (det gjorde jag iofs många många gånger när jag var liten), och vi såg en 18 taggare (älg alltså) som gick bredvid bilen länge. Eller en annan gång när han stannade efter vägen och plockade röda kottar till mig som jag hade sett och absolut ville ha med mig hem :)

Som vuxen har jag många exempel på hur fina och bra föräldrar jag har;
När jag var gravid med Kevin så kom pappa och hämtade mig i Bro utanför Stockholm och skjutsade mig till barnmorskan i Gimo varje gång det var återbesök. Jag vägrade nämligen att gå på mvc i Stockholm utan jag skulle gå i Gimo (där tryggheten fanns). Hur många pappor gör det? :)

Mina finaste minnen med mamma under min vuxna tid är när vi sätter oss ned och pratar djupt. Det är som att prata med ens bästa vän, fanns mycket mycket bättre. Ingen är så bra som mamma när det kommer till att lyssna på ens inre tankar ♥

Jag älskar mina föräldrar otroligt mycket och de är helt enkelt bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer