fredag 12 november 2010

Lite ledsen..


Jag fick precis veta att jag inte fick lägenheten jag gick och hoppades på. Jäkla skit, rent ut sagt! Fast jag vet minst en person som är glad över det :-P *piiiik* på dig J
Men det är bara att fortsätta att leta. Jag önskar dock att jag fumlar mig över en liknande lägenhet ganska snart. Det hade varit helt underbart att bo en bit utanför men ändå nära. Jag ser inte fram emot att bosätta mig i ett område med en MASSA lägenheter där det känns opersonligt. Man har nog blivit lite bortskämd med att ha en privat hyresvärd de senaste 2 åren :) Jag tycker det är mycket bättre, iaf som jag har bott nu.

Så då är frågan hur man ska lägga upp strategin för tillfället. Jag vill ju gärna flytta hem ganska omgående, men när det inte finns en lägenhet som faller mig i smaken så ska jag nog skynda långsamt ett tag till. Jag vill som sagt gärna ha en lägenhet som jag trivs väldigt bra i och som jag kan bo i ett tag framöver. Den får gärna ligga nära både Uppsala, Stockholm och Östhammar. Så var hamnar jag då? Öhh... Knivsta hade ju varit ett bra alternativ måste jag säga. Aja, inget att göra åt nu. Får se vad som händer helt enkelt :)

Strax ska jag plocka ihop mina saker och ta bussen in till stan.

Ha det gött alla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer