tisdag 23 november 2010

Funderingar

jag och Kevin byggde ett jätte-lego-torn idag enda upp till taket :)


Oj vad mycket funderingar det över livet just nu kan jag lova. Men jag lovade mig själv att jag inte skulle ruscha in i något, utan låta tiden gå och sedan verkligen fundera på vad jag vill göra med saker och ting innan jag tar beslut.

Det enda beslutet jag tagit är att jag kommer bo kvar här utanför Sundsvall ett tag till. Som det är just nu behöver jag inte stressa iväg "hemmåt". Östhammar/Gimo/Uppsala finns kvar :) och likaså mina underbara vänner där nere. Jag saknar dem enormt och jag önskar att jag hade möjlighet att träffa dem mer än vad jag gör, men samtidigt så är det bäst att bo kvar nu trots allt. Jag behöver en liten paus efter den omtumlande period som precis passerat i mitt liv. Iofs är den väl inte riktigt över ännu men en bit på väg iaf.

Så nu tänker jag ta en paus i mitt liv, inte med bloggen, men försöka "stänga av" vissa delar av mitt liv som just nu endast är negativt för jag behöver verkligen tid på mig att läka alla sår. Det är inte förrän såren är läkta till största del som jag kan börja gå vidare på riktigt med mitt liv. Kanske hitta kärleken igen...? Ja vem vet :)

Om 1½ vecka ska jag åka med Erik till Fjällnäs över en helg när Kevin spenderar helgen hos sin kära moster & morbror. Det ska bli så underbart att få komma iväg! Fjällnäs är ett ställe som verkligen fått en plats i mitt hjärta. Det var kärlek vid första ögonkastet :)

Men nu ska jag förbereda lite för morgondagens middag och sedan krypa ner i ett varmt bad och lyssna på härlig musik. Kvalitetstid!



Godkväll på er!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer