fredag 27 augusti 2010

Det där med alternativen

Tack så mycket för era kommentarer under "Alternativ".

Som ni säkert förstår så är en av tankarna att flytta hem. Det är där den "största" tryggheten finns i och med mina vänner, familj och släkt. Men det alternativet är inget jag bara kan välja hur som helst eftersom jag har min butik här och inte bara kan "lägga ner" så att säga. Det funkar ju inte riktigt så. Eller visst kan jag bara lägga ner om jag vill det men då sitter jag med en hyra på lokalen som ska betalas t.om april 2012 och även räntor och amorteringar på lånet som jag tog när jag startade företaget. Dessa två utgifter är tillsammans nästan en normal heltidslön varje månad. Pengar som jag inte har..

Men samtidigt som jag längtar hem så trivs jag här i Nolby. Här har jag också vänner, en annan slags trygghet och som sagt mitt företag. Kevin har det även väldigt bra på förskolan där han trivs otroligt bra och har vänner. Jag vet att barn anpassar sig väldigt lätt osv. men jag vill gärna undvika att dra upp honom EN GÅNG TILL efter alla flytter som han fått gjort (på sina 3 år har han hunnit flytta 3 gånger; från Bro -> Uppsala -> Gimo -> Nolby). Men som sagt, han får ju även en annan slags trygghet hemma i Uppland; nära till mormor, morfar, moster, morbror osv.

Det är inte enkelt på något sätt. Men igår tog jag ett steg i en riktning, sedan visar det sig om det blir som jag hoppas. Sen får jag utgå från det och bestämma mig om hur jag och Kevin ska fortsätta leva våra liv.

Med Anders vet jag ingeting för tillfället. Jag vet bara att jag älskar honom... Även där får ödet bestämma hur det ska bli med allt.

Jag tar en dag i taget just nu och försöker göra vardagen för mig och Kevin så bra som möjligt.

Nu ska jag äta lite lunch och försöka tänka på annat :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer