onsdag 25 augusti 2010

I graven

Nu är det dags för mina (högt älskade) adidas skor att gå i graven. De har varit mina trofasta, skönaste streetskor nu i ca 3 år! Underbar kvalitet och jag kommer utan tvekan att sakna dem otroligt mycket. Jag hade gärna haft kvar dem men de är så trasiga på insidan så hur jag än har dem så skaver de så enormt. Men de kanske får agera "balkong-skor" ett tag så jag får vänja mig av med dem lite lätt innan de hamnar i soptunnan...


I deras ställe kommer dessa att förhoppningsvis göra ett minst lika bra jobb. Ett par bagheera skor från Intersport som jag suktat efter i flera veckor.


Jag har aldrig varit en "sko-tjej" som tycker det är roligt att shoppa skor. Jag är såå enormt kräsen när det kommer till skor och de få gånger jag köpt ett par endast för att jag tyckt de varit snygga så hamnar de oftast i en låda ganska snart och får ligga kvar där tills någon förbarmar sig över dem. Nu mera har jag lärt mig att känna, klämma och fundera extra länge innan jag köper mig ett par, just för att jag inte vill att de ska hamna i en låda.

Tycker ni om att shoppa skor och vad är viktigast för er?
Komfort, märke, stil eller något annat?

2 kommentarer:

  1. Jättesnygga skor! För mig är det viktigt med sköna, stadiga skor som hålfotsinläggen får plats i! / Martina

    SvaraRadera
  2. Sv: Jag vet ju inte alls hur det är att vara mamma själv, men tror kanske jag har lite mer förståelse för sånt eftersom jag varit barnflicka... Det är synd att inte alla kan inse samma sak som jag, haha... :) Tycker det är grymt av dig att starta upp företag och hoppas verkligen att butiken kommer bli riktigt framgångsrik! :)

    (Att jag gillar skor är det väl ingen tvekan om... Viktigast för mig är att jag kan ha dem på mig och springa runt i dem i 10-12 timmar utan att vilja kapa av mig benen efteråt :p)

    SvaraRadera

Kommentarer