onsdag 28 maj 2008

ilska!

Idag fick jag koka en stund när jag kom hem igen. Öppnar min mail och ser ett mail från min naturkunskapslärare. Jag tänkte att det kanske var resultatet från omprovet som jag skrev i måndags men istället möts jag av texten; "Hej Jonna. Jag kommer sätta IG på dig. Du kan komma och skriva den 15 augusti kl.11 i sal E55 för att få ut ditt betyg i naturkunskap A". Då började jag koka. Han sa ju att jag skulle få komma och skriva provet imorgon kl.10?!! Så jag skickar iväg ett väldigt argt och besviket mail.. inget svar.. förrän nu strax innan 22. Hans misstag, otippat, han frågar om jag kan komma och skriva på fredag istället. Ja jag har väl inget val. Men ska man se det från den ljusa sidan så får jag en extra dag att plugga ;)
Måste ju säga att min historia- och religionlärare Christina är för gullig. Önskar att man kunde fått ha henne i nåt ämne under lektionstid.. Hon kramade om mig och Maria efter att vi skrivit sista provet och hon frågat om det var "okej" att vi fick ig på kursen, hehe :)

Men men.. allt har löst sig.
Så istället för att åka till skolan imorgon ska jag spendera dagen med min son på förmiddagen sen åka till min kära syster och spendera dagen med henne. Det ska bli så härligt. Min syster är den bästa :)

/jonna

3 kommentarer:

  1. Ja jag sa ju det, han är helt koko i huvudet! :P

    SvaraRadera
  2. Inge kul när man har laddad för att skriva provet. Men som du sa då får en dag till att plugga på. Ialla fall skönt att slippa vänta till i augusti, det hade ju varit hemskt.

    SvaraRadera
  3. Tycker du verkligen är superduktig! Hoppas att man har samma ork och självdiciplin som du har haft när jag ska plugga sen.:)
    Kram/Anne

    SvaraRadera

Kommentarer