tisdag 27 maj 2008

Keep on rising

Nu är det bara 2 dagar kvar av skolan. Ja man känner sig som ett litet barn som räknar dagarna till julafton. Men det ska bli så otroligt skönt att vara klar med skolan denna gång. Jag vill bara börja om från noll och få det rätt från början denna gång. Jag vill verkligen veta att jag kan ge 100% på skolan som det var tänkt att jag skulle göra denna vårtermin men eftersom allt som hände hände så blev det inte riktigt så.

Jag vet att det är fult att skryta men jag måste faktiskt säga att jag är väldigt stolt över mig själv. Det senaste halvåret har varit otroligt jobbigt psykiskt.. Först då vid julen när Christer slänger otroheten i ansiktet på mig och sedan allt som det medföljde. Att jag fick flytta tillbaka till Gimo fast att jag trivdes så bra i Uppsala. Att jag blev själv med Kevin och samtidigt skulle ta hand om ett hushåll och plugga heltid.. det blev FÖR mycket helt enkelt. Men trots allt detta så har jag faktiskt hittills fått godkänt i 3 ämnen (G i religon, G i företagsekonomi och VG i samhäll) och det är mer än vad jag kunde förvänta mig när det blev som det blev.
Till hösten blir allt mycket lättare när jag återvänder till skolan igen, då går jag nämligen på Bruks (hemmaplan alltså, slipper åka till Uppsala för att plugga) och dessutom så har Kevin börjat på dagis vilket underlättar otroligt mycket. Då kan jag spendera dagarna till att plugga även om jag kommer sakna min plutt under dagarna när han är där. Då kan man inte pussa på honom när man känner för det.. jag får passa på efter jag hämtat honom istället :)

Det är faktiskt tack vare Kevin som jag orkat med allt de senaste månaderna. Utan honom hade jag garanterat legat nerkrupen under täcket och tyckt synd om mig själv. Han har gett mig så otroligt mycket energi och vilja! Och han gör att jag bara vill prestera bättre och bättre hela tiden. Jag orkar kämpa på även när det är tungt för jag gör allt för honom.

Nu ska jag krypa ner under täcket så man orkar gå och skriva ig på historiaproven imorgon (som sagt så satsar jag på godkänt i natur istället för att få ig i båda ämnena).

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer