onsdag 21 maj 2008

Munblåsor och matematik

På fredag är det Nationelltprov i matematik, usch fy och bläää! Det kommer garanterat gå åt skogen :/ Så fredag ser jag verkligen inte fram emot men måste iaf försöka, man kanske har "tur", vem vet? ;)

Samhällskunskapen gick inte så bra tyvärr. Två blanka sidor på provet. Men hann prata med läraren innan provet började och då frågade vi om det finns någon risk för ett IG i betyget om man inte klarade detta prov. Han sa att jag och Maria inte behövde oroa oss över detta eftersom vi fått VG på både de andra proven. Så jag kan nog pusta ut där trots att det inte gick bra alls på provet.

Sen nästa vecka är det 2 st Historiaprov och 2 st Naturprov, så det kommer bli svettigt. Jag hoppas bara att jag får G på dem allihopa och att allt sedan är KLART!

Det är underbart att komma hem och mötas av en liten kille som springer fram och slänger armarna runt benet på en. Sen när man lyfter upp honom kramar han en hårt. Älskar min lilla kille, det finaste som finns <3

Nu ska jag nog kolla över matematiken och bestämma hur jag ska lägga upp pluggandet imorgon så jag kan vara så effektiv som möjligt och försöka hinna med det mest väsentliga inför provet.


/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer