onsdag 11 februari 2009

Allt rullar på

Idag var Kevins första dag på nya förskolan och det kunde inte ha gått bättre än vad det gjorde. När vi kom dit var alla andra barnen borta i lekhallen förrutom ett så det var väldigt lugnt. Kevin och den andra pojken busade på där en stund tills de andra barnen kom, då trodde jag att Kevin skulle bli blyg men han busade vidare. Han t.om. sprang iväg från hallen där vi satt och han lekte med de andra barnen. När det var dags för lunch så skulle vi gå hem och då var det någon som protesterade ljudlig. Han ville inte gå hem. Så det känns som att det kommer rulla på bra i fortsättningen också :) Imorgon ska vi vara där från 9.30 - 12 så då ska han få äta där.

Under den tiden vi hade varit på förskolan hade de ringt från BT. Så jag ringde upp och då visade det sig att de satt in mig på schema några helger framöver. Så totalt fick jag 4 helger att jobba och jag börjar redan den 28 februari :) Toppen!

Dessutom har det löst sig med provet som ska skrivas i personaladministrationen. På måndag får jag skriva provet inne i Sundsvall och Anders ska ta inskolningen med Kevin, om det behövs vill säga.

Men nu ska jag se till att plutten får i sig lite mer lunch.

jonna

1 kommentar:

  1. Kul att läsa att allt verkar lösa sig för dej. Du är ett levande exempel på att det finns hopp här i livet och att det finns ett ljus i tunneln till slut. sköt om dej!

    SvaraRadera

Kommentarer