torsdag 12 februari 2009

Inskolning


Det går jättebra med inskolningen för Kevin på förskolan. Idag var vi där i 2½ timme och han märkte inte när jag försvann bort. Han trivs jättebra med sina nya kompisar och det gör mig så glad :) Idag åt vi lunch där och Kevin mumsade i sig ordentligt sen kom Anders och hämtade oss och då stoppade vi Kevin i säng och han sover gott än.
Imorgon kom vi överens om att vi ska lämna honom på morgonen så får vi se hur det går men det borde inte vara några problem. Så Anders åker och lämnar honom innan jobbet så då får jag hela förmiddagen på mig att plugga, precis vad jag behöver.

Nu börjar det närma sig nästa flytt, till vår nya lägenhet. Sen kan jag äntligen börja komma igång med att få ordning och reda. Ska bli riktigt härligt att åka till Ikea och köpa alla nya grejer som vi ska ha. Men sen kommer det svåra... välja tapeter i lägenheten. Den enda som är bestämd är den vi ska ha som fondtapet i vardagsrummet. Kommer bli sååå snyggt med Plain Stripes från Boråstapeter. Sen ska jag välja tapet i resten av vardagsrummet, ungarnas rum, vårat sovrum och även fondtapet i köket.. Hjälp! Är det någon som kan tipsa om några snygga tapeter? Igår lånade vi hem 2 tjocka tapetblock med prover från hyresvärden men det var inte många som föll oss i smaken (läs mig) så nästa vecka nån dag ska vi åka in till stan och kolla lite närmare på tapeterna.

Pratade med min kära syster igår.. usch vad jag saknar dem :( Har inte sett dem på flera veckor. Men vi kom överens om att vi måste ses sen när deras flytt är klar, då är det nämligen bara 10 mil mellan oss, istället för 30!

Imorgon fyller farmor år också, hon blir hela 79 år. Måste ringa henne då.


På söndag fyller mamma 50 år också men hon är bortrest till Egypten en vecka så jag får ringa och gratta henne också.

Men nu ska jag diska undan lite här hemma. Till middag blir det lax, mums!!


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer