söndag 22 februari 2009

Nu kan inte livet bli bättre

Jag och Anders kom igår fram till att vi just nu är på topp i livet. Det känns enda in i varje del av kroppen, i hjärtat som dunkar och i själen som ler. Det finns ingenting vi saknar eller behöver, vi är glada, friska och vi våran familj har tak över huvudet där vi trivs fruktansvärt bra.
Jag tror aldrig att jag varit så här lycklig i hela mitt liv, allt känns otroligt bra och jag mår toppen.

Flytten i fredags gick jättebra, det var lite seg start på morgonen men tillsist kom vi igång och numera bor vi på 30 istället för 28. Båda våra namn står på brevlådan, bara en sån sak är speciell :)
Vi har även hunnit en bit trots att vi igår blev tvungna att åka ut till Birsta igen, men denna gång skjutsade Mikaela ut oss eftersom vi kom underfund med att vi var i behov av en kombi. Så jag, Anders och Mikaela åkte ut dit och shoppade sen när vi kom hem efter ett par timmar fick jag och älsklingen ett ryck och fick bort en massa grejer och köket blev rent och snyggt. Det kom även upp ett badrumsskåp, handdukshängare m.m i badrummet och numera står tv'n på plats :)

Sen igår kväll bjöd vi Mikaela och Andreas på sen middag, det var kul. Första middagsbjudningen :) Men längtar till sommaren när det börjar grillas, mums!

Snart vaknar min älskling och då är det dags att packa ihop oss och åka ner till sthlm och hämta Kevin. Saknar honom så enormt mycket just nu... vill bara pussa på honom! Efter att vi hämtat honom blir det en avstickare till Gimo/Östhammar för att äta middag hos J&H tillsammans med mamma. Saknar dem :(
På tal om att sakna så ringde min pappa i fredags, har inte pratat med honom på flera månader, bara mailat och det är inte riktigt samma sak. Han kommer förhoppningsvis hem i mars :D Toppen!! Då ska han komma hit.

Men nu måste jag surfa runt på lite bloggar innan jag ska göra mig i ordning.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer