tisdag 3 februari 2009

Shopping!

Idag, efter middagen, åkte vi ut till Birsta. Jag och Jennifer drog iväg tillsammans och killarna fick strosa runt i "gubbaffärer" :) Först var vi till J&J för att köpa kläder till Anders, hittade 2 fina t-shirts och en tjocktröja. Sedan gick vi in i stort sett varje affär som Jennifer ville. Det var en riktigt härligt tjejstund. Jag hittade 3 nya toppar, en ny huvudbonad och en tröja till Kevin.
Efter Birsta gick vi över till Coop och handlade mat. Imorgon ska jag och Anders äta sill, åh tusan vad gott det är! Fransk löksill är favoriten :)

På fredag bär det alltså av till Gimo. Kommer bli en stressig helg. Tur att Kevin börjar inskolningen nästa vecka så att jag inte kommer efter i skolan. För just nu är det lite svårt att hinna med allt när man har honom hemma hela dagarna.
Längtar tills vi flyttar till nya lägenheten, bara 3 veckor kvar som tur är. Ska bli så härligt att få komma i ordning där.

Men nu ska jag plocka undan dagens inköp och sedan lägga mig på soffan och läsa en stund, läser just nu boken "Bara till låns" och tårarna bara rinner....

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer