torsdag 26 februari 2009

Stress, ovanligt va?

Ja tiden räcker inte till just nu, eller det har den inte gjort de senaste veckorna. Det finns så mycket jag skulle vilja hinna med men hela tiden får jag omprioritera och välja bort något vilket blir väldigt trist i längden. Jag längtar till sommaren när jag bara ska jobba och inget annat, tills dess är vi förhoppningsvis klara med lägenheten också.

Så den här veckan har det varit fixa, plugga och vardagsstoj. Kevin var på förskolan igår så jag kunde äntligen sätta med mig fredagens inlämningsuppgifter, hjälp! Kommer inte hinna med allt som det är tänkt.. vill gärna hinna göra uppgifterna i boken i RoB innan jag gör inlämningsuppgiften men jag får hoppa på uppgiften på en gång eftersom jag har en inlämning i Programhantering också. Så idag ska jag göra dem för imorgon är förskolan stängd för planering så då har jag Kevin hemma igen och dessutom kommer Jennifer imorgon kväll och då blir det fullt ös på ungarna här hemma.

På lördag är det jobba som gäller och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli riktigt kul att börja på ett nytt ställe och lära känna lite nytt folk. Men saknar de där hemma på BT, det är ett riktigt roligt gäng som arbetar där. Men men, ny stad, nytt arbete, nya arbetskamrater så det är bara att gilla läget :) (inga problem).

Igår blev det Ikea när Anders slutat jobbet. Vi hade såååån tur (ovanligt va?). Vi skulle köpa de nya bistå hyllorna som endast är 20 djupa men de hade självklart inte kommit in och kommer inte in förrän i april. Blä! Så vi beslutade oss för att vänta på dem då men på väg ut ur tag-sjäv-lagret hade älsklingen ögonen öppna och såg ett par smala skåp som skulle passa utmärkt till dvd-skåp. Vi tittade lite närmare och det var nedsatt pris på dem med vita högblanka luckor. Ja det kunde helt enkelt inte bli bättre. Så nu sitter 4 sånna skåp uppe på väggen i vardagsrummet men vi insåg att vi behöver 2 till så på lunchen ska vi åka dit tur&retur och köpa 2. Det enda som fattas är en täckskiva som ska komma upp på skåpen, och den kommer vara svart, piano black. Tror det kommer bli en riktigt härligt effekt av det hela.

Bilder kommer senare. Allt är fortfarande nedpackat. Sitter vid min älskade sony vaio men har inte hittat på musen till datorn än :-P Men om någon dag kommer stationära datorerna upp och då blir det ordning på det också ska ni se :)

Nu frukost.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer