torsdag 19 maj 2011

Förkylning!

träffade min älskade Shira igår. Hon blev så glad när hon såg mig, svansen gick i 110km/h och hon överröste mig med pussar :) älskade hund!


Klart jag har åkt på en förkylning nu då. Började känna av den igår när jag och lilleman kom hem från stan och sedan blev det bara värre. Spenderade kvällen i soffan under en filt och hoppades att alvedonen skulle ta bort det onda i halsen och febern som började härja.

Idag känner jag mig liiiite piggare än igår, halsen gör inte lika ont men är trött och snorig :-( Ska kurera mig med en massa frukt idag så man fyller på med vitaminer. Lilleman är iaf pigg så han får åka på förskolan ett par timmar och busa av sig för det känns som att jag inte kommer orka sysselsätta honom med att sparka boll eller liknande idag...

Tanken är att jag ska plugga bakdelen av mig idag så jag hoppas att jag orkar spendera lite tid här framför datorn. Det börjar som sagt bli ont om tid och allting ska vara inlämnat senast den 25e maj.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och vila en stund till innan jag måste göra mig i ordning och dra iväg för att lämna lilleman.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer