onsdag 4 maj 2011

Fotograferat

Lilleman och jag var iväg och fotograferade ute vid havet. Tyvärr var det lite smågrått ute så bakgrunden blev inte riktigt lika fin som jag hade hoppats på. Men samtidigt så passade det "gråa" bättre ihop med hans klädsel som är typisk för lite kallare väder. Man går ju knappast med mössa, skinnjacka och sjal på sig om det är värmande sol och vindstilla ;-)

Han är så fin att fotografera min älskling och han så otroligt duktig framför kameran fast han nog inte ens vet om det. Han är expert på att få det där "nedstämda"-utseendet så fort jag tar fram kameran (fast det kan ju också bero på att han är lite less på att jag hela tiden fotograferar honom :-P) Men som ni ser här ovan kan han även vara lite pajas framför kameran så det är nog inte så farligt att bli fotograferad trots allt...

Åh vad jag älskar att fotografera! och våren är nog en av de bästa tiderna för att fotografera tycker jag. Solen är så där härlig och de fina vårfärgerna på träd, buskar och gräs börjar komma fram. Samma sak gäller i och för sig hösten, när alla de gula, röda och gröna färgerna samsas på träden :-) Ja egentligen spelar det väl ingen roll vad det är för årstid för jag älskar att fotografera oavsett!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer