onsdag 4 maj 2011

Sista rycket!



Nu är sista provet skrivet på komvux, det kändes som att det gick bra :-) Nu har jag bara powerpoint-uppgiften (som även ska framställas muntligt) och slutuppgiften som är tidningen. Allt ska vara klart innan den 25 maj och jag vet hur snabbt tiden går så det är verkligen dags att man gör sista rycket nu! Idag ska jag däremot se till att rensa upp hemma för det är verkligen ett BOMBNEDSLAG. Saker överallt och ingen ordning alls på någonting.. det driver mig till vansinne kan jag lova. Värst av allt är nog dock den "kreativa" kaosen som försegår på mitt skrivbord, harkel harkel, som jag behöver ta och rensa bort.

Jag tänker även ta en stund i eftermiddag och busa lite med lilleman ute på gården. Jag kanske även kan passa på att städa ur bilen lite och ja just ja.. den behöver sig en tvätt innan det bär av söderut på fredag!

Sist men absolut inte minst ska jag försöka klura ut någon rolig överraskning till lillemans födelsedag som infaller på fredag. Vill att han ska känna sig ordentligt firad eftersom jag inte kommer vara hemma med honom i helgen. Nästa helg däremot blir det kalas för min lilla älskling :-)

Önskar er alla en härlig onsdag.
Vill även skicka varma krya-på-sig-kramar till familjen Hesslid och till lilla Ida.
Hoppas ni alla blir friska snart!

1 kommentar:

  1. Kristina Strandberg4 maj 2011 kl. 13:48

    Hallo! Vi är hemma nästa helg om Ivar (vi) blir bjuden på Kevins kalas. Det blir inget stockholm som det var tänkt! Så du vet haha. Vilket dumt inlägg detta blev... Kram!

    SvaraRadera

Kommentarer