fredag 4 februari 2011

tatuering

Nothing will break me down

Jag är väldigt sugen på att göra en tatuering igen. "Alla" (båda två) mina tatueringar påminner mig om något och skänker mig glädje när jag tittar på dem. Min första tatuering (en tribe på vänster överarm) gjorde jag precis innan jag fick veta att Kevin låg i min mage, så den påminner mig om just det; glädjen över att få veta att lilleman fanns i min mage :)
Min andra tatuering är just för Kevin, jag tatuerade in hans namn på mitt vänstra skulderblad förra året, ganska strax efter hans 3-årsdag. När jag tittar på den (via spegeln då) så blir jag påmind om att det var han som fick mig att börja leva igen!

Nu är jag sugen på att tatuera in en text; "Nothing will break me down" som jag vill ha på vänster underarm. För att påminna mig om att det senaste halvåret har varit den absolut värsta perioden i mitt liv men att jag faktiskt tog mig igenom den. Dessa rader "nothing will break me down" kommer från låten "Moving on" med Sarah Dawn Finer, är en låt som jag lyssnat mååånga gånger på under hösten. Just de orden i den texten är de som jag alltid känner att jag får styrka ifrån, för det är precis SÅ jag känner; Inget ska få mig att gå sönder! Jag kommer kämpa vidare :-)

Så får se om man får möjligheten till att göra den snart. Det skulle vara underbart!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer