torsdag 24 november 2011


Då min älskade son har ett enormt rörelsebehov har jag nu hittat den perfekta aktiviteten till honom, tack vare en klasskamrat :-) Fr.om den 22 januari börjar Kevin på Discokidz på Danceworld i Sundsvall. Det kommer passa honom perfekt och jag hoppas att han tycker det är kul! Om han tycker det är kul finns det stora möjligheter för honom att utveckla detta där på Danceworld då de har dansgrupper från 3-år och uppåt. Det kommer bli mycket spännande! Denna kurs pågår hela vårterminen sedan blir det fotbollsskola under sommaren. Jag tycker det är viktigt att barn har en fritidsaktivitet som de kan sysselsätta sig med utanför förskolan/skolan och jag hoppas att Kevin kommer hitta något som han brinner för.

Just nu sitter jag i skolan och har kvantitativ logistik. Tempot är sjuuuukt högt och det gäller verkligen att vara med till 110% för att verkligen greppa allting. Det känns som att hela nästa vecka kommer jag inte hinna göra nånting kul alls. Från skolan -> hem -> göra/äta middag -> ner i arbetsrummet och PLUGGA -> stupa i säng. 12 dagar kvar till tentan och det känns inte som man hunnit reflektera något över det vi gått igenom överhuvudtaget. Så de dagar som återstår innan tentan gäller att ta tillvara på ordentligt.

Så det blir kanske inte så mycket bloggande de närmsta dagarna, men ett eller två inlägg ska jag väl hinna klämma in i schemat. Jag måste få skriva av mig ibland, annars blir jag tokig :-)

Hoppas alla ni andra har en skön vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer