måndag 28 november 2011


Efter en lång dag med kvantitativ logistik känner jag mig som på bilden. Jag kan inte se att det finns en logisk lösning på att försöka printa in all denna information bakom mitt pannben innan nästa tisdag när tentan infaller. Hopplöst...
Men man kan inte göra annat än att bita ihop, plugga bakdelen av sig och sedan hoppas på det bästa ;-) (Positiva tankar - Positiva tankar - POOOOOOOsitiva tankar)

Har precis landat innanför dörren, tänkte skriva några rader när jag ändå var tvungen att kolla mailen, men nu måste jag upp på övervåningen igen och sätta fart med middagen så den är klar innan T och ungarna kommer hem.

Efter middagen kan ni ju bara gissa vad jag ska göra!! :-P Ja ni hade rätt... plugga så klart. MEN när jag har pluggat "klart" för idag tänker jag ta ett långt varmt bad och sedan mysa ner mig på soffan med världens finaste sambo, för idag behöver jag det lite extra mycket.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hej Jonna :) Jag svarar här ;) Jodå, det e bara bra med oss... vi har kommit i ordning bra här nu och trivs som bara den... det bästa vi gjort på länge faktiskt :) Jag ledsnade på "fejjan" totalt... blev bara en massa skitsnack och man gjorde ju ingen nytta där heller, fördrev bara en massa tid som man inte egentligen hade :/ så nu får vi se om blogg kan vara något för mig :) Om inte annat så kan mina långväga släktingar osv ha lättare tillgång till vad som händer här ;)

    Hur e det med er då? hoppas bra :)

    KRAM Tina

    www.tiros.blogg.se

    SvaraRadera

Kommentarer