söndag 13 november 2011

Det finns dumma människor och så finns det DUMMA människor.
Den första kategorin kan inte rå för det medan den andra är egentligen kanske rätt smarta människor som gör sig själv dumma, av någon oförklarlig anledning. De som vet att de egentligen är helt fel ute men som bara kör vidare på sin idiot-väg för att de helt enkelt inte har tillräckligt med självkontroll för att avvika från den vägen.
Den senare kategorin är människor som man, samtidigt som man blir omåttligt irriterad på, även de man tycker mest synd om. För oavsett hur dumma de är så gör de mest skada mot sig själva, även om deras mål är att göra någon annan människas liv surt. De bråkar, tjatar och gnäller om ALLT de kan komma på och i slutändan är det de som mår dåligt av det och inte den andra personen. Den andra personen muttrar lite över ännu en storm av oförklarligt bråk och går sedan tillbaka till sitt vardagsliv.

Så. Nu har jag fått ut mig det.

Idag är det bara några saker som står på agendan. Det ska bakas pepparkakor med barnen, jag ska ta en tripp till Nolby och sedan ska jag plugga lite. Tvätten ska fixas också... men i övrigt blir det att njuta av att det fortfarande är helg i ett par timmar till :-)

Önskar alla en fortsatt trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer