fredag 14 oktober 2011

ÄNTLIGEN FREDAG!!Som jag har längtat!
Idag är det föreläsning hela dagen så jag ska strax göra mig i ordning och fara till skolan. Kommer antagligen bli en lång dag och jag är garanterat väldigt trött i huvudet när jag kommer hem i eftermiddag. Men imorgon behöver vi inte kliva upp omänskligt tidigt, utan kan ta en stund och bara vara innan man startar dagen :-)

Igår var jag äntligen ut och provkörde bilen. T och lilleman skulle absolut följa med :-) Det gick bra, även om det kändes väldigt ovant att köra manuellt efter så många månader. Bilen var otroligt lättkörd och gick riktigt bra. T gjorde ett bra val ;-)

Här om veckan köpte jag nya vinterkläder till lilleman. Det blev ett set med jacka och byxor från Intersport i stl. 128. De känns rejäla och förhoppningsvis så håller de lilleman varm när han är ute och leker i snön :-) Jag köper alltid vinterkläderna i minst 1 stl för stort för att han ska kunna ha det hela säsongen. Jackan som han hade förra vintern är i stl 120 så den kommer han kunna ha att byta med ett tag, iaf början av säsongen. Man vet ju aldrig hur mycket de kommer växa under dessa månader så det kan vara svårt att köpa just vinterjackor och byxor. Men jag tror att dessa kommer bli riktigt bra för lilleman :-) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer