torsdag 13 oktober 2011

En gammal bild på mig och skrutten :)
Lite segt att komma igång idag känner jag. Kan bero på att jag vet att jag har en hel dag med föreläsning framför mig :-P Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sedan åka in till stan. Vi ska även redovisa vår uppgift idag för resten av klassen, ska bli kul att höra hur de andra grupperna lagt upp sitt arbete :-)

Efter skolan så är det direkt hem och hämta lilleman och göra middag. Efter maten MÅSTE jag ta tag i tvätten... den har samlat sig rejält på hög nu och jag har inte orkat göra något åt den än :-P Men när det börjar ta slut på strumpor så vet man att det är dags att göra något åt det, hehe.

Kan det inte bli söndag snart så jag får krama om min fina mamma?! Jag, mamma och lilleman har lite planer på söndag också, om allt blir som det är tänkt :-) Det kommer bli jättekul!

Igår fick jag äntligen åka i vår nya bil. Såå fin! Men jag har inte hunnit provkört den än :-P Vet inte riktigt när jag ska hinna med det ärligt talat, haha. Dagarna går så sjukt fort och man hinner ju inte ens med hälften av allt man vill göra. Pluggandet tar en himla massa tid, hoppas bara jag fixar tentan som är om 3 veckor!

Nej nu blir det duschen.

Hoppas alla får en riktigt mysig torsdag!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer