söndag 2 oktober 2011


Nu är min och T's barnledighet över för den här gången. Han är och hämtar sina bustroll nu och jag ska strax åka iväg för att hämta min lilla plutt i Tönnebro.

Gårdagen gick alldeles för fort.. utan att vi gjorde något speciellt direkt. Det var en riktigt slappardag med stort "S" kan jag lova. Vi låg på soffan största delen av dagen, tittade på serier, kramades och njöt av varandras sällskap. Jag tror faktiskt det var precis vad vi behövde, för när kvällen kom somnade vi som vanligt ganska tidigt trots att vi inte ansträngt oss något alls under dagen :-P Middagen intog vi också framför tvn, det händer aldrig annars, men med grillad fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och serie på tvn kunde det inte bli så mycket bättre just då tillsammans med min älskade T.

Har ingen större lust att spendera ett par timmar i bilen idag, men jag längtar efter min skrutt nu. Han har garanterat haft det kul hos pappa sin, men om jag får vara lite egoistisk måste jag säga att det känns väldigt tomt att inte vakna av att lilleman kryper upp bredvid mig i sängen och ska mysa på morgonen. Men imorgon är det tillbaka till vardagen och imorgon börjar min nya utbildning som jag blev antagen till. Jag är vääääldigt nervös för jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men det ska samtidigt bli kul :-)

Ska nog ta och försöka äta lite lunch nu så man har energi att ratta bilen 35 mil om en stund.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer