onsdag 4 juni 2008

Åh vilken underbar dag


Har haft en toppen dag idag. På förmiddagen gick jag upp i tid eftersom jag skulle städa i förrådet, hann iaf gå igenom 6 lådor och det blev 3½ kassar som slängdes. Sen måste det bli en loppis för att sälja en massa saker som jag tycker är synd att slänga men som jag själv inte har någon användning för.
Sen beslöt jag mig för att åka till stan och ha lite kul. Hade tur så jag fick skjuts av Jonas.H som skulle in till stan. Cab - I love it ;)
Sen strosade jag runt på Gränby ett par timmar, hittade en massa skoj, sen fick jag skjuts hem av Jonas.H också.
Väl hemma så åt jag lite middag sen tog jag med Kevin ut på en promenad. Vi träffade först på Peter.T, snackade en stund med honom innan vi gick vidare till min faster. Där var pappa och Lek. Så vi satt och pratade där en stund men sen var klockan så pass mycket så jag var tvungen att gå hem med lillen.

Nu har jag precis kollat på "What happens in Vegas". En sån där typisk chick-movie, även om de alla är varandra lika på ett eller annat sätt så kan jag inte få nog av dessa kärleksfilmer.

Men nu måste jag strax sova för imorgon tar nämligen lillkussen Jeanette studenten. Så det blir en liten släktträff hemma hos familjen Karlsson imorgon vilket ska bli jättekul. Kevin ska få träffa sina sysslingar, tråkigt att inte Aron kunde komma också för då hade det varit allihopa.

Här kommer en bild på mig med nya hårfärgen och allt :)


Godnatt
/jonna

3 kommentarer:

  1. Hoppas du får en underbar dag i dag med. Frillan va snygg.

    SvaraRadera
  2. Skitsnygg frilla!!! Vikken pudding!! ;) /M

    SvaraRadera

Kommentarer