torsdag 19 juni 2008

Ingen sympati

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2413458.ab
Han får helt enkelt skylla sig själv!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ibland har man sånna där underbara dagar som får en att gå runt med ett leende hela dagen, igår var en sån dag för mig trots några negativa vändor. Det var själva helheten; bra dag på jobbet, trevligt folk, roliga nyheter och att jag var glad i mig själv. Sen att Sverige är ute ur EM kan jag leva med faktiskt ;) Jag somnade ändå framför tvn, så säker var jag på att de skulle förlora.

På tal om trevligt folk, fr.om. igår på jobbet står jag själv i Bistron och självklart pajar kaffemaskinen mitt på dagen när en äldre man ska ta kaffe. PANIK! Finns ingen i närheten som kan hjälpa mig heller.. Jag försöker vara trevlig mot mannen, förklara problemet och inte stressa upp mig för mycket. Tillsist kom Carin och räddade mig :) hehe. Hur som helst, efter att mannen fått sitt kaffe och fikat färdigt kom han fram till mig och sa; "Jag ville bara säga till dig att jag tycker du skötte den där situationen alldeles utmärkt, du var lugn och kom inte med dumma bortförklaringar. Jag ville bara att du skulle veta det". Sen gick jag med ett leende på läpparna resten av dagen. Att en sådan liten kommentar kan få en att må så bra, helt otroligt. Man underskattar ordets makt :)

Sen träffade jag en massa andra trevliga människor igår, alla var på prathumör tydligen, specielt i samband med bussresor hehe.

Aja kort och gott, gårdagen var underbar! Trots att det som skulle ske igår aldrig hände.. Så ni får gott vänta ett tag till.

Idag är det luuuuugnt som gäller, ledig idag nämligen. Ska väl handla lite mat inför morgondagen bara.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer