tisdag 3 juni 2008

Omdekoration

Idag har det blivit omdekoration lite varstans :)
Imorse åkte jag iväg till Gränby tidigt för att klippa mig, vilket jag även gjorde hos min favorit frisör, är så nöjd så (så nöjd man kan vara med detta hår just nu. Väntar på att det ska växa ut igen, vilket är tufft för mig som ibland har dåligt tålamod). Sen hämtade pappa och Lek upp mig så åkte vi till lägenheten för att dumpa av lite flyttkartonger. Sen skjutsade de mig till Ikea så jag fick springa in och handla några saker (två nyra överdrag till prydnadskuddarna i soffan, ett nytt lakan till sängen och matförvaringslådor).

Sen körde jag hem. Åt korv med bröd tillsammans med sambon och sonen. Sen har det varit fullt fart sedan dess; färgat håret, plockat bort datorerna, skurat rent varje pinal på datorbordet, satt upp 3 lack-hyllor, fixat led-belysningen, lagat middag och tagit en långpromenad runt ½ gimo (blev en kortis idag eftersom jag kom iväg så sent).

Träffade på Larsson idag, det var ju "bara" ett år sen sist. Tråkigt att du inte kunde hitta på något ikväll, men jag hoppas vi ses snart igen. Det var kul att se dig :)

Ska alldeles strax krypa ner under täcket. Imorgon ska jag gå igenom hela mitt förråd, varenda låda och slänga ALLT skräp som jag absolut inte ska spara (tufft det där, nostalgi-tårar imorgon då).

Godnatt!

/jonna

ps. maria, vi får ta receptet imorgon istället.

2 kommentarer:

  1. Usch ja det är svårt att kasta saker. Jag flytta för snart 4 år sedan och har fortfarande lådor jag inte kollat i =( Funderar på att gå igenom och sen stå på bakluckan, det känns som det är lättare än att bara kasta.
    Kan vi inte få en bild på den nya färgen i håret?

    SvaraRadera
  2. Jo, hade jag haft en bil hade mycket väl kunnat åka till bakluckan. Bild på nya frillan med den nya färgen kommer :)

    SvaraRadera

Kommentarer