fredag 6 juni 2008

Öregrund

Gårdagen var mycket trevlig och jag träffade på både vänner och släkt som jag inte sett på länge, vilket är alltid lika kul. Träffade ju faktiskt "grannjäveln" Linus när vi var på väg från Bruks, har inte sett honom sen vi var ut och firade hans 20 årsdag (2 år sedan alltså).
Vi åt en massa gott hemma hos Helena och Tom, det var jättetrevligt och Kevin fick träffa lillsysslingen Neo för första gången.
Strax innan åtta, när Jeanette hade blivit hämtad av limon, så gick vi hem eftersom lillen behövde sova efter den varma och händelsefulla dagen.

Igår kväll så var jag ganska seg, kände att jag egentligen behövde ta en promenad runt Gimo men förstod att jag inte skulle komma iväg, men så kommer Maggan och frågar om jag ska hänga på henne runt byn. Självklart! Tack för att du fick med mig runt och tack för sällskapet :)

Väl hemma igen, klockan var halv tolv, så då fixade jag Jeanettes bilder som de ska få (eftersom deras kamera la av precis när hon sprang ut) sen gick jag och la mig, somnade på 2 röda.

Idag blir det Öregrund med Maria, ska ta bussen som går 10.10 så nu måste jag göra mig i ordning och äta frukost om jag ska hinna.

Bilder från gårdagen kommer upp i bilddagboken senare ikväll.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer