måndag 30 juni 2008

Nu är det slut..

..på cola-drickandet. Idag slutade jag med Coca cola, no more! För nu måste jag bli av med mitt sockerberoende om jag någonsin ska komma i mina gamla kläder igen (käääämpa). Dessutom vill jag så klart må bättre och orka mer. Iofs så har inte min energi varit så låg den senaste tiden men mycket kanske beror på att man hållt igång med jobbet osv. Så nu ska den vara hög även på "ledig" tid så att säga.

Idag har vi varit till bvc med Kevin då han haft lite utslag i armvecket, men det är troligen bara böjväxeksem så vi ska smörja med kortison ett par dagar så får vi se om det blir bättre. Sen har vi inte gjort så mycket annat faktiskt.. Skulle ha tvättat på dan men vi orkade inte (noll energi idag). Så ska boka in tvättstugan imorgon istället eller möjligtvis ikväll om det finns tid (ska springa ut och kolla alldeles strax).

Imorgon ska jag nog till stan, inget hundra ännu men jag hoppas på det. Skulle vara toppen att träffa Emma, annars blir det nog att vara hemma och ta det lugnt imorgon också.

Ikväll ska jag iaf gå runt Gimo, det måste jag! Hoppas bara att det slutar regna annars är det ingen höjdare att ta en sån lång promenad.

Känns som helg idag men de säger att det är måndag, okej då är det väl så hehe.

Alldeles nyss började en "främling" prata med mig på msn.. kunde inte förstå vem det var. "Han" frågade hur det var med magen..? öhh.. okej tänkte jag, vem fan är det?! Tills han säger; "Jag vet inte om du minns mig vi träffades första gången på storken i uppsala å då rökte du å din kompis ikapp" hahaha. Ja Maria, du vet iaf vem det är :P Har inte pratat med denna person på flera år, men det är nästan alltid lika kul när personer från sitt förflutna dyker upp så där från ingenstans och säger hej :) Trevligt!

Men nu ska jag springa ut i tvättstugan.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer