tisdag 15 april 2008

Flåååås

min faster och kevin

Det har varit en underbar, jobbig, stressig och rolig dag. Jobbet gick väldigt bra, mycket att lära men det sätter sig väl till sist förhoppningsvis. Var väldigt lugnt och de sista 4 timmarna försökte vi hitta på saker att göra ;)
Efter jobbet var det hem och ta Kevin eftersom mamma skulle iväg och träna med min chef ;) hehe. Sen gick jag och Kevin över till Helena, Tom & tjejerna. Pappa och Lek var där så då bad jag pappa om skjuts till östhammar för att handla lite på coop. Kevin fick vara kvar hos Karlssons och de hade visst jätteroligt :)


min kusin Jeanette och Kevin

Sen hem igen, ge Kevin gröt och stoppa honom i säng. Själv är jag helt slut. Ska bara dega hela kvällen! Imorgon är det plugget som gäller och på torsdag är det jobba igen. Sen är det fredag och då ska jag försöka hinna plugga lite. Lördag ska jag fixa Christers lägenhet och på söndag blir det möjligtvis jobba igen.. ja det är fullt upp konstant. Måste hinna med att gå till bvc för att väga och mäta Kevin också, men tiden räcker ju inte till! Önskar att jag kunde ägna all min tid till plutten.. saknar honom varje sekund som jag är ifrån honom :(

Ska bli så härligt att jobba hela sommaren! Då kan jag spara undan en massa pengar som man kan ha skoj för sen. Sen måste jag besluta mig om jag ska söka den där utbildningen eller inte men som det känns nu lutar det extremt mycket åt det hållet sen är det bara att hålla tummarna för att man kommer in annars får det väl bli komvux en eller två terminer till. Aja.. ska till cvl och kolla läget först innan jag tar några beslut.

Men nu ska jag slänga mig ner i soffan och softa en stund innan det är dax att sova igen.

ciao!
/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer