onsdag 9 april 2008

Hittat rätt


Nu har jag, eller rättare sagt Maria, hittat en utbildning till mig. En som känns så rätt och som jag vet passar mig utmärkt. Dock vill jag inte ropa hej ännu eftersom jag inte vet om jag ens får söka till kursen då det är i Uppsala kommun och jag bor i östhammars kommun, men jag tycker att jag borde få söka den eftersom den inte finns här.
Hur som helst, utbildningen heter; Möbel - och inredningssnickerier. Just det jag är intresserad av, det kunde inte bli bättre. Att man sen dessutom får jobba praktiskt är ännu bättre. Ett annat plus är att jag får ihop till mitt slutbetyg under det 1½ år som denna utbildning pågår då den är på 1500 poäng.
Ja vad tror ni, ska jag söka den?

Idag var det Historia-prov. Det gick inte allt för bra tyvärr. Det var mycket som jag hade missat totalt och andra saker som jag kunde hur bra som helst. Jag blir överlycklig om jag får godkänt på det provet, men mina förhoppningar är inte speciellt höga.

Köpte mig iaf ett par nya byxor idag, kände att jag behövde det. Köpte även ett par solglasögon till Kevin, han blev jättetuff i dem, hann inte ta något kort på honom med dem innan han somnade så får försöka fixa det imorgon istället. Lägger upp en bild på mina nya byxor istället, de ser lite konstiga ut på bild dock är de jättesnygga när man har dem på.
Otroligt sköna är de iaf.


Imorgon blir det bara att vara hemma och ta det lugnt med lillen. Möjligtvis plugga lite till religionsprovet som jag har på måndag men det beror på vad lillen är på för humör. Vill nog helst bara umgås med honom och leka hela dagen, känns inte som det blivit så mycket av
det den senaste tiden.

Men nu ska jag slänga mig i soffan och titta på tv ett tag innan jag ska
krypa ner under täcket igen.

ciao!
/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer