fredag 11 april 2008

We go together

Har tittat på Grease idag och varje gång som jag tittar på den kommer jag att tänka på våran avslutningsmusikal i 9an, alltså "Grease". Det var så fruktansvärt roligt och det är ett minne som man alltid kommer bära med sig. Speciellt denna som så klart var i slutet på musikalen;
http://www.youtube.com/watch?v=Mn60NIh2NGU&feature=related

Vallonskolan, vilka minnen!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Idag har det inte hänt mycket, varit ner till affären och handlat lite. Sen tog Kevin en liten promenad utomhus, vi bokade tvättstugan och sedan gick vi förbi mormor och hälsade på.

Nu sover lillen en stund så jag ska ställa mig och diska. Måste hinna göra inlämningsuppgifter i Samhällskunskapen och Naturkunskapen, får göra det ikväll när Kevin somnat för natten.

Underbart väder idag!
Är snurrig i huvudet igen så vågar mig inte ut på någon långpromenad idag även om det hade varit väldigt skönt. Måste nog gå och kolla upp hur mitt hb är, det var väldigt lågt under graviditeten och det känns på samma sätt nu med yrsel och sånt. Behöver nog mer järn i kroppen. Tur att jag tänkte ta och äta kött imorgon då.

I helgen blir det plugga till religionsprovet och på söndag får man se om min pappa kommer förbi då, han kommer nämligen hem från Thailand natten till söndag. Han har ju bara varit borta i 2 månader nu så det ska bli roligt att se honom. Han har dessutom slutat snusat efter 42 år som snusare, det är inte illa! Han lär ju vara brun så ska försöka att inte sitta bredvid honom nånting för annars kommer jag garanterat bo i ett solarium ett par dagar :)

Hoppas alla får en trevlig helg.

ciao!
/jonna

1 kommentar:

  1. Grymt att sluta snusa efter 42 år! :)
    Slutade själv efter tio år, det känns dock lite tamt i jämförelse! Hehe.
    Ha de!

    Doktor N

    SvaraRadera

Kommentarer