fredag 18 april 2008

Keep it up!

Igår var det jobbet hela dagen och det gick bra trots min febriga natt. Det släppte efter en stund men sen fick jag huvudvärk som jag gick med hela dagen. Hade nog lite feber igår när jag gick och la mig igen men idag mår jag liiiite bättre. Mår fortfarande inte toppen men men.
Hur som helst så hade jag och Lamai kul på jobbet igår och timmarna flög förbi fort som vanligt när man håller igång.

På söndag är det jobbet igen. Jag älskar att kunna säga att jag ska jobba, känner mig duktig då :) Avskyr att bara gå hemma!

Idag blir det dock en lugn dag eftersom jag fortfarande inte mår toppen och för att det har varit en jobbig vecka. Ikväll kommer Christer och imorgon åker jag till stan för att fixa hans lägenhet. Har ett par grejer som man måste fixa här hemma innan jag åker så får ta det idag. Men sen ska jag bara mysa och busa med min son. Lillplutten min, han är så underbar. Nu knallar han hela tiden, no problem där inte. Lite svårt att gå i skor ännu men träning ger färdighet ;) hehe

Jag längtar till maj-månad är över och man bara har jobbet och ingen skola att tänka på. Det känns som det räcker med en grej åt gången faktiskt. Iaf när man har barn hemma.. vill ju gärna lägga mig energi där.

Hur som helst, nu är det dax för frukost.

Hoppas alla får en trevlig helg.

ciao!
/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer